.

5 tips för att utveckla din Hemsida

1. Fler Referensprojekt
Fler dokumenterade projekt på hemsidan, med tillhörande bilder och beskrivning på vad ni gjort för jobb, skapar större förtroende bland kunder, och underlättar beslut för besökare på din hemsida.

 

2. Kontakt-formulär på alla flikar
Om man inte frågar, får man inget svar. Uppmuntra besökare till din hemsida att höra av sig med frågor och kostnadsförslag på varje flik på din hemsida. Vill du veta den enskilt största anledningen varför kunder inte hör av sig på hemsidor i största allmänhet?
Det upplevs inte tillräckligt tydligt, hur man kontaktar företaget.

 

Så gör det enkelt för dina kunder, fråga dom rakt ut! Vad vill ni ha hjälp med? Ett kontakt-formulär på varje flik på hemsidan främjar till fler jobb-frågningar.

 

3. Koppla sociala medier med Hemsidan
Är du aktiv på Facebook, Instagram, Linkedin? Då är det en bra idé att integrera dessa plattformar med din officiella företagspresentation digitalt
– din hemsida.

Då är en smidig lösning att koppla ditt sociala nyhetsflöde direkt på din sajt. Hemsidan blir mer levande för uppdateringar på t.ex Facebook eller instagram sker automatiskt på sajten!

 

4. Vi söker personal-flik
Är din verksamhet i löpande behov av självgående, kompetent personal och samarbetspartners? Varför inte berätta om den möjligheten på din hemsida? Skapa en dedikerad flik på hemsidan, som uppmanar din nästa anställd, UE eller affärspartner m.m att ansöka!

 

5. Komma upp på sökmotorerna
Misstaget många företag gör, är att skapa en proffsig hemsida, men glömmer bort att marknadsföra den. En fin butik beläget djupt in i skogen utan skyltning
– gör ingen kund nöjd.

 

Ett smart första steg för att få resultat, är att jobba löpande på sökmotoroptimering, för att synas i lokalt inom ditt yrkesområde. Dvs hitta träffsäkra, relevanta sökord, som människor ”googlar” på idag. Sedan matcha & anpassa hemsidan så kunder som aktivt letar efter din kompetens hittar er.

 

Tveka inte att kontakta oss idag, så kan vi tillsammans utveckla din hemsida & din marknadsföring.

 

.

.

Kontakta oss idag

Namn *

Företag

Telefon *

Epost *

Hur kan vi hjälpa dig?

.