.

Nyhetsbrev
Hösten 2020

.

.

Kundcase: Melian Bygg & Konsult

Berätta om er verksamhet

Tidigare höll jag på med plattsättning & reparationsarbeten i simhallar till kommuner & fastighetsbolag. I somras kom farsan in i företaget med 30 års erfarenhet inom bygg och vi valde att nischa in oss på altanbyggen

Hur har ni samarbetat med Webolia?

Vi testade Webolia’s marknadsprogram. Vi köpte 50st förfrågningar för 30.000 kr inom ”bygga altan”. Det har funkat klockrent.

Hur fungerar tjänsten?

Kunden hittar oss på nätet. Kunden kontaktar oss direkt via mail eller telefon angående tillbyggnader & uteplatser. Vi bokar snabbt upp ett hembesök.

Vad har resultatet varit?

Vi har fått ett 10-tal jobb i sommar & har flera inbokade projekt värde över 500.000 SEK. Kunderna har varit jättenöjda hitintills. Det är roligast av allt.

Hade ni velat göra något annorlunda?

Såklart har vi gjort missar under resan, som t.ex. att hitta bra personal eller var man handlar material & hyr maskiner till bra priser. Hur skriver man tydliga offerter. Hantera ROT-avdrag m.m.

Vad är nästa steg?

Hitta personal. Vi hade tjänat mycket mer pengar om vi hade haft flera arbetslag som kan utföra alla jobbförfrågningar som kommit in från Webolia. Hitintills har jag och farsan gjort allt själva i princip.

 

Om vi bara hade kunnat fokusera på att räkna på jobb & arbetsledning istället för att jobba själva under dagtid hade vi kunnat öka försäljningen med 300-500%.

Tips till andra som vill testa på Webolia’s marknadsprogram?

Boka upp möte direkt med kund. Helst samma dag eller dagen därpå. Trevligt bemötande är A och O. Offerera så snart som möjligt. Använd mycket SMS. Kunderna uppskattar snabb återkoppling!

Har ni frågor? Kontakta oss idag!

Ni får gärna höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar.

 

Använd formuläret nedanför eller ring oss direkt på: 08-640 51 22
.

.

Kontakta oss idag

Namn *

Företag

Telefon *

Epost *

Hur kan vi hjälpa dig?

.